Βραβεία

Η απόκτηση του πολύτιμου πιστοποιητικού αρίστης ποιότητας – χρυσού βραβείου AUTHENTIC TASTE OF GREECE 2021 & 2022 «ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΕΥΣΗΣ» του οργανισμού GREEK TASTE BEYOND BORDERS GTBB, είναι για εμάς η επιβράβευση τεσσάρων ετών σκληρής δουλειάς, υπομονής και επιμονής στην καλλιέργεια των ελαιόδεντρων μας με τις καλύτερες μεθόδους, ώστε να μας δίνουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα: το “χρυσό”.

Το σήμα του Authentic Taste of Greece Gold Award αποτελεί ένα ισχυρό διαπιστευτήριο ποιότητας, με χρήση σαν στάμπα πάνω στα Ελληνικά προϊόντα με σκοπό την ανάδειξη τους στα ράφια της παγκόσμιας αγοράς.

Η εταιρεία μας συμμετείχε στο παγκόσμιο συνέδριο γεύσης του Greek Taste Beyond Borders GTBB στο Κέντρο Ίδρυμα Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος στις 5 Ιουλίου 2021, υπό την αιγίδα των Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Τουρισμού, του ΕΟΤ και του Δήμου Αθηναίων.

Μπορείτε να βρείτε την σχετική καταχώρηση στο GTBB BUSINESS NETWORKING PLATFORM στην κατηγορία premium brands  https://www.greektastebeyondborders.com/explore/?type=premium-brands&sort=latest

E- DIPLOMA-GOLD 2021-AUTHENTIC®
badge